Katajanmarjaetikka

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katajanmarjaetikka

Viinietikat sopivat marinadeihin, kastikkeisiin, säilöntään ja mausteeksi.

Ainekset

1 3,5 dl omenaviinietikkaa
2 1 rkl katajanmarjoja
3 2 rosmariininoksaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 3 g
Proteiinia 0 g
Rasvaa 0 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 323
Energiaa kcal 77

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Sokeriton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Säilöntä

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Aseta mausteet viinietikan kanssa tiiviiseen kannelliseen purkkiin. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi. Ravista purkkia välillä.

Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Aseta koristeeksi uusi oksa ja muutamia katajanmarjoja. Säilytä huoneenlämmössä pimeässä paikassa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5