Kasviskakku

6.3.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasviskakku

Ainekset

15 annosta
1 600 g leipää
Täyte 1:
1 200 g valkosipulituorejuustoa
2 8 kpl herkkusieniä
3 1 omena
4 0,5 paprikaa
Täyte 2:
1 1,5 dl punajuurisalaattia
2 1 dl hienonnettuja oliiveja
Kostutus:
1 1 dl maitoa tai kasvislientä
Kuorrutus:
1 300 g tuorejuustoa
2 3 rkl kevytranskankermaa
Koristeluun:
1 herneenversoja, oliiveja, tomaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 343 g
Proteiinia 6 g 95 g
Rasvaa 9 g 128 g
Kuitua 2 g 36 g
Energiaa kJ 813 12194
Energiaa kcal 194 2914

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista täyte 1 sekoittamalla tuorejuuston joukkoon paloitellut sienet, omena ja paprika. Täyte 2: sekoita valmiin punajuurisalaatin joukkoon paloitellut oliivit. Vuoraa pyöreä (irtopohja)vuoka kelmulla. Leikkaa leivistä reunat ja tee ensimmäinen kerros. Kostuta pohja kasvisliemellä tai maidolla. Levitä täyte leipien päälle. Tee uusi kerros leipäkerros ja kostuta. Levitä toinen täyte ja päällimmäiseksi leipäkerros. Peitä vuoka ja laita jääkaappiin. Anna makujen imeytyä yön yli. Kumoa kakku vadille ja poista kelmu. Kuorruta kakku. Koristele herneenversoilla, oliiveilla ja tomaateilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5