Kalkkunakääröt

21.3.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalkkunakääröt

Ainekset

4 annosta
1 500 g kalkkunan ohutleikkeitä
2 1 tl yrttiseosta
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 rkl rypsiöljyä
Tomaattitäyte
1 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 nippu tuoretta basilikaa
3 1 valkosipulinkynsi
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 16 g
Proteiinia 33 g 133 g
Rasvaa 9 g 37 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 976 3906
Energiaa kcal 234 934

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nuiji leikkeet ohuemmiksi ja suuremmiksi. Mausta leikkeet yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla. Valmista tomaattitäyte. Soseuta aurinkokuivatut tomaatit, basilikanlehdet, valkosipulinkynsi ja mausteet tasaiseksi teholeikkurilla tai sauvasekoittimella. Jaa tomaattitäyte leikkeille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Paista rulliin kaunis pinta pannulla. Hauduta rullat pannulla kannen alla kypsiksi. Poista tikut ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5