Juustoskonssit

26.1.2016
11 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoskonssit

Skonssit maistuvat juustojen ja hillojen kera. Keitä seuraksi kupillinen teetä!

Ainekset

8 kappaletta
1 4 dl vehnäjauhoja
2 2 tl leivinjauhetta
3 1 tl suolaa
4 1 tl sokeria
5 50 g voita
6 2 dl piimää tai maitoa
7 1 dl juustoraastetta
Voiteluun
1 1 munan keltuainen
2 tilkka maitoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 194 g
Proteiinia 7 g 53 g
Rasvaa 8 g 68 g
Kuitua 1 g 9 g
Energiaa kJ 845 6760
Energiaa kcal 202 1616

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Brunssi, Välipalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Makuja maailmalta Englantilainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Nypi sekaan paloiteltu voi. Lisää neste ja juustoraaste nopeasti sekoittaen. Älä vaivaa taikinaa. Taputtele taikina jauhotetulle alustalle 3 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla tai lasilla levystä halkaisijaltaan noin 6 cm:n kokoisia skonsseja. Sivele skonssit maitotilkalla ohennetulla keltuaisella. Riopottele halutessasi juustoraastetta pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: juusto juustoraaste
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5