Juhlava italiansalaatti

16.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juhlava italiansalaatti

Salaatti säilyy kylmässä useita päiviä.

Ainekset

1 2 porkkanaa
2 2 perunaa
3 100 - 150 g keittokinkkua
4 1 hapahko omena
5 0,5 kurkku
6 1 maustekurkku
7 2 dl pakasteherneitä
8 2 dl keitettyä pastaa esim. pätkittyä spagettia tai pientä simpukkapastaa
Kastike:
1 1 dl kuohukermaa
2 2 dl kermaviiliä
3 2 rkl majoneesia
4 0,5 tl suolaa
5 2 tl sokeria
6 1,5 rkl vahvaa sinappia
7 valkopippuria
Koristeeksi
1 ruohosipulia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 157 g
Proteiinia 51 g
Rasvaa 205 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 11145
Energiaa kcal 2664

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista salaatti. Kuori ja keitä porkkanat ja perunat. Leikkaa porkkanat ja perunat, kinkku, omena, kurkku ja maustekurkku tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Keitä pasta kypsäksi. Valuta ja huuhtele pasta irtonaiseksi. Yhdistä suikaleidut raaka-aineet kulhoon herneiden kanssa.

Sekoita vaahdoksi vatkattuun kermaan muut kastikkeen aineet. Yhdistä kastike ja muut salaatin ainekset tasaiseksi seokseksi. Anna maustua viileässä. Koristele ruohosipulilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5