Jauheliha-punajuuripihvit

10.9.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-punajuuripihvit

Mehevät jauheliha-punajuuripihvit maistuvat esimerkiksi raikkaan salaatin tai perunamuusin kanssa. Nosta pihvien päälle kunnon pala vuohenjuustoa tuomaan lisää makua.

Ainekset

4 annosta
1 1 dl korppujauhoja
2 2 dl ruokakermaa
3 4 pientä keitettyä tai säilykepunajuurta
4 400 g jauhelihaa
5 1 tl yrttisuolaa
6 mustapippurirouhetta
7 1 dl hienonnettuja tuoreita yrttejä (rosmariinia, timjamia)
Pinnalle
1 150 g vuohenjuustoa
2 rasvaa paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 66 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 32 g 129 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 981 7925
Energiaa kcal 474 1894

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Turvota korppujauhot kermassa kulhossa. Raasta punajuuret ohuella terällä. Lisää raaste, jauheliha ja mausteet korppujauhoseokseen. Sekoita notkeaksi. Muotoile 8 pihviä. Paista pannussa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta pihveille 1 cm:nvuohenjuustokiekot. Kuorruta nopeasti kuumassa uunissa grillivastusten alla, kunnes juusto hieman sulaa ja saa kauniin värin.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5