Itämainen possupata

20.12.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Itämainen possupata

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 7 perunaa
3 1 rkl öljyä
4 2 rkl currya
5 0,5 tl kanelia
6 0,2 tl kardemummaa
7 400 g maustamattomia porsaansuikaleita
8 2 dl vettä
9 1 prk paseerattua tomaattia
10 1 prk ruskeita papuja
11 3 rkl soijakastiketta
12 0,5 tl pippurisekoitusta
13 2 dl turkkilaista jogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 174 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 13 g 53 g
Energiaa kJ 1 871 7484
Energiaa kcal 447 1789

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa, paista mausteita siinä hetki. Lisää porsaansuikaleet ja ruskista liha. Lisää loppuvaiheessa perunat. Lisää vesi ja paseerattu tomaatti. Hauduta ruokaa noin 25 minuuttia. Valuta pavuista liemi, lisää ruokaan. Hauduta vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Mausta. Lisää lopuksi jogurtti ja tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5