Haudutettu pinaatti

25.8.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Haudutettu pinaatti

Ainekset

4 annosta
1 250 g pinaattia
2 1 rkl öljyä
3 1 valkosipulin kynsi
4 0,5 dl kermaa tai valkoviiniä
5 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 3 g
Proteiinia 2 g 6 g
Rasvaa 5 g 19 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 216 864
Energiaa kcal 52 206

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta pinaatti tarvittaessa. Poista lehtien varret ja revi pinaatti. Hauduta pinaattia ja hienonnettua valkosipulinkynttä öljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää hieman kermaa tai valkoviiniä ja suola. Kuumenna.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pinaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5