Härkäpapukepakot

24.8.2016
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Härkäpapukepakot

Kypsennä kasviskepakot joko paistinpannulla tai uunissa öljyllä siveltyinä.

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (250 g) härkäpapuvalmistetta (Härkis)
2 1 dl vettä
3 2 munaa
4 0,75 dl korppujauhoja
5 1 sipuli
6 2 valkosipulinkynttä
7 1 tl korianteria
8 1,5 tl juustokuminaa
9 1 tl paprikajauhetta
10 0,5 tl mustapippuria
11 0,25 tl kurkumaa
12 1 tl suolaa
13 2 rkl tomaattisosetta (pyree)
14 1 rkl öljyä
15 3 rkl silputtua persiljaa tai korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 5 g 20 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 465 1860
Energiaa kcal 111 445

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (250 g) härkäpapuvalmistetta (Härkis)

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane härkäpapuvalmiste, vesi, munat ja korppujauhot monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Jauha sileäksi massaksi. Silppua sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipuli ja puserra sekaan valkosipuli. Kuumenna hetki, lisää mausteet ja pyree. Kuumenna sekoitellen 1 minuutti. Lisää sipuliseos taikinaan. Anna maustua jonkin aikaa. Muotoile massasta 12 kepakkoa. Paista kepakkoja öljyssä 4 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Tarjoa salaatin, chilikastikkeen ja jogurtin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: härkäpapu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5