Fetajuusto-kikhernepihvit

21.10.2013
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Fetajuusto-kikhernepihvit

Maittavat ja täyttävät kasvispihvit syntyvät kikherneistä ja fetajuustosta. Mausta mm. chilitahnalla ja sitruunalla. Tarjoa salaatin ja vaikkapa yrtti-kermaviilikastikkeen kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 1 tl juustokuminaa
3 1 tl sambal oelek- chilitahnaa
4 0,5 tl suolaa
5 0,5 dl korppujauhoja
6 0,5 sitruunan raastettu kuori ja mehu
7 1 kananmuna
8 100 g fetajuustoa
Paistamiseen
1 öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 81 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 8 g 31 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 856 3426
Energiaa kcal 205 819

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Aja tasaiseksi massaksi. Murusta joukkoon fetajuusto ja pyöräytä ainekset lusikalla sekaisin.

Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto kikherne
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5