Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Pehmeistä tomaateista hautuu maukas keitto. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Ainekset

500 g
Tomaatteja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Kasvislientä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Fariinisokeria
1/2 tl
Timjamia
2 rkl
Pehmeää vuohenjuustoa

Pinnalle

Pehmeää vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise ja pilko tomaatit ja poista kannat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuli öljyssä. Lisää tomaatit, kasvisliemi ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia.

Mausta keitto fariinisokerilla ja timjamilla, lisää juusto. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa lisänä vuohenjuustoa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

155

648

8,5 g

1,5 g

15,5 g

15,0 g

4,0 g

2,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 rkl Tomaattisosetta,

0,5 tl Timjamia,

2 rkl Pehmeää vuohenjuustoa,

Pehmeää vuohenjuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli