Viikonlopun lohi-katkarapukeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(150 g) kylmäsavulohta viipaleina
2 dlpakastekatkarapuja
1 kplsipuli
1 rklöljyä
1/4 tlcurrya
1 1/2 rklvehnäjauhoja
8 dlvettä
1 kplporkkana
1 kplpalsternakka
4 kplkiinteää perunaa
1/4 tlchilirouhetta
100 gsulatejuustoa
2 rklhienonnettua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele porkkanat, palsternakka ja perunat. Kuullota sipulit kattilassa öljyssä curryn kanssa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi ja anna liemen kiehahtaa samalla sekoittaen. Lisää kasvikset. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.Lisää keittoon chilirouhe, sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää joukkoon paloiteltu kylmäsavulohi ja jäiset katkaravut. Anna keiton kiehahtaa. Tarkista maku ja mausta tillillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä