Välimeren perunasalaatti
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | perunoita |
| 2 kpl | avokadoa |
| 50 g | rucolaa |
| 1/2 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 12 kpl | vihreää oliivia |
| 1 kpl | tonnikalaa öljyssä |
| 2 dl | kevytranskankermaa |
- 1.
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi. Jäähdytä. Kuori ja kuutioi avokadot, hienonna rucola. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit liemistään. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Mausta sitruunamehulla. Valuta kastiketta varten aurinkokuivatut tomaatit, oliivit ja tonnikala liemistään. Soseuta ne keskenään sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon ranskankerma. Kääntele salaatin joukkoon.
Välimeren perunasalaatti
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | perunoita |
| 2 kpl | avokadoa |
| 50 g | rucolaa |
| 1/2 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| 1 rkl | sitruunamehua |
Kastike: | |
| 1 dl | aurinkokuivattuja tomaattikuutioita |
| 12 kpl | vihreää oliivia |
| 1 kpl | tonnikalaa öljyssä |
| 2 dl | kevytranskankermaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi. Jäähdytä. Kuori ja kuutioi avokadot, hienonna rucola. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit liemistään. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Mausta sitruunamehulla. Valuta kastiketta varten aurinkokuivatut tomaatit, oliivit ja tonnikala liemistään. Soseuta ne keskenään sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon ranskankerma. Kääntele salaatin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























