Tuorepastasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(250 g) tuorepastaa juustotäytteellä
1 kpl(300 g) parsakaali
2 - 3 rklpestokastiketta
1 kpl(250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kplruukkua tuoretta basilikaa
1 kpl(80 g) pinjansiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä.Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon.Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä