Tuliset salamisarvet
15 min

Nappaa talteen!
| 500 g | lehtitaikinalevyjä |
| Täyte | |
|---|---|
| 100 g | meetvurstiviipaleita |
| 2 dl | juustoraastetta |
| cayennenpippuria | |
| Voiteluun | |
| 1 kpl | muna |
- 1.
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa palat kahteen osaan ja osat vielä kahdeksi kolmioksi. Hienonna meetvursti pieneksi silpuksi. Jaa meetvursti ja juustoraaste tasaisesti jokaisen kolmion leveämpään päähän. Ripottele pinnalle cayennenpippuria. Kääri sarvet leveämmästä päästä aloittaen rullille. Nosta sarvet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele ne munalla. Paista sarvet 225 asteessa 12–15 minuuttia.
Tuliset salamisarvet
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | lehtitaikinalevyjä |
Täyte | |
| 100 g | meetvurstiviipaleita |
| 2 dl | juustoraastetta |
| cayennenpippuria | |
Voiteluun | |
| 1 kpl | muna |
Valmistus
- 1
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa palat kahteen osaan ja osat vielä kahdeksi kolmioksi. Hienonna meetvursti pieneksi silpuksi. Jaa meetvursti ja juustoraaste tasaisesti jokaisen kolmion leveämpään päähän. Ripottele pinnalle cayennenpippuria. Kääri sarvet leveämmästä päästä aloittaen rullille. Nosta sarvet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele ne munalla. Paista sarvet 225 asteessa 12–15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























