Tomaatti-basilikakeitto

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 2 kpl | (à 400 g) tomaattimurskaa |
| 3 dl | kasvislientä |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 2 tl | kuivattua timjamia |
| 4 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Lisää tomaattisose tomaattimurska, kasvisliemi, fariinisokeri ja timjami. Anna keiton kiehua kohtalaisella lämmöllä noin 15 minuuttia.Lisää joukkoon hienonnettu basilika ja mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa leivän kanssa.
Tomaatti-basilikakeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 2 kpl | (à 400 g) tomaattimurskaa |
| 3 dl | kasvislientä |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 2 tl | kuivattua timjamia |
| 4 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit ja anna kuullottua. Lisää tomaattisose tomaattimurska, kasvisliemi, fariinisokeri ja timjami. Anna keiton kiehua kohtalaisella lämmöllä noin 15 minuuttia.Lisää joukkoon hienonnettu basilika ja mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarjoa leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























