Syksyn puolukkapata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gnaudan sisäpaistisuikaleita
1 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
1 tlfariinisokeria
2 rklvehnäjauhoja
2 dlolutta
3 dllihalientä
1/2 tlkanelia
1 dlsurvottua puolukkaa
1 dlruokakermaa tai kasvisrasvavalmistetta halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa viipaleiksi. Ruskista lihat öljyssä, lisää sipuli ja porkkanat. Anna hetken aikaa pehmitä. Kaada aineet uunipataan. Sekoita joukkoon sokeri ja jauhot. Lisää olut, lihaliemi, kaneli ja puolukkasurvos. Anna padan hautua uunissa 175 asteessa 1—1 1/2 tunnin ajan. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa tarvittaessa nestettä sekä halutessasi kerma. Tarjoile perunasoseen ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä