86 arviota

Suussa sulava suklaakakku

86 3.5 39 suklaa, suklaakakku
  • Suussa sulava suklaakakku

Ainekset

10 palaa
200 g
taloussuklaata
200 g
margariinia
4
munaa
2 dl
sokeria
4 rkl
kaakaojauhetta
1,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Kuorrutus
150 g
taloussuklaata
1 dl
kermaa
1 rkl
margariinia

Ohjeet

Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja margariini yhdessä vesihauteessa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu ja jäähdytetty suklaa-rasvaseos. Siivilöi kaakaojauhe jauhojen sekaan ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista kakkua 175 asteessa noin 45 minuuttia. Valmista kuorrutus. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää sekaan suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.

 

Lisää ohjeen ainekset sähköiselle ostoslistalle Foodie.fi-palvelussa.

Foodien ostoslista noudattaa valitsemasi S-marketin hyllyjärjestystä ja kertoo ostoksiesi hinnan etukäteen. Voit lähettää ostoslistan eteenpäin sähköpostilla tai tekstiviestinä.

 

Katso myös video suussa sulava suklaakakku -ohjeestamme

Video

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Leivonnaiset
Ruokatyypit
  • Makeat leivonnaiset

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Pala
Resepti
Hiilihydraatteja
43 g
430 g
Proteiinia
6 g
58 g
Rasvaa
35 g
347 g
Kuitua
3 g
29 g
Energiaa kJ
2 114
21135
Energiaa kcal
505
5051
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit