Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaapannarit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkuttele lettumaisilla pienillä pannareilla. Levitä suklaapannukakkujen päälle suklaa- tai maapähkinälevitettä.

Ainekset

4 dl
Maitoa
50 g
Tummaa suklaata
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Kananmunaa
50 g
Sulatettua margariinia

Paistamiseen

Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna 1 dl maitoa kasarissa ja sulata joukkoon paloiteltu suklaa.

4 dl
Maitoa
50 g
Tummaa suklaata
2

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vatkaa munat kevyesti kulhossa ja lisää loppu maito sekä suklaa-maitoseos. Sekoita joukkoon kuivat aineet ja margariini. Paista taikinasta lettupannulla paksuhkoja pannareita.

2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 rkl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
50 g
Sulatettua margariinia
Margariinia
3

Levitä pannarien päälle esim. suklaa- tai maapähkinälevitettä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

362

1517

9,5 g

4,0 g

53,8 g

17,5 g

3,5 g

13,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Leivinjauhetta,

0,5 tl Suolaa,

50 g Sulatettua margariinia,

Margariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli