Sitruksinen kesäkurpitsahillo

Nappaa talteen!
| 1 kg | omenoita |
| 1 kg | kesäkurpitsaa |
| 2 dl | vettä |
| 1 kpl | sitruuna |
| 1 kpl | appelsiini |
| 1 rkl | inkivääriä raastettuna |
| 9 dl | hillosokeria |
- 1.
Kuori omenat. Paloittele ne ja kesäkurpitsat pieniksi paloiksi kattilaan. Pese sitruuna ja appelsiini huolellisesti ja purista niiden mehu ja raasta kuori kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Lisää vesi. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 min. Lisää hillosokeri ja keitä edelleen noin 15 min usein sekoitellen. Hillo on valmista, kun se alkaa soseutua. Kuori vaahto tarvittaessa. Täytä pestyt ja kuumennetut tölkit täyteen ja sulje ilmatiiviisti. Säilytä hillo viileässä.
Sitruksinen kesäkurpitsahillo
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | omenoita |
| 1 kg | kesäkurpitsaa |
| 2 dl | vettä |
| 1 kpl | sitruuna |
| 1 kpl | appelsiini |
| 1 rkl | inkivääriä raastettuna |
| 9 dl | hillosokeria |
Valmistus
- 1
Kuori omenat. Paloittele ne ja kesäkurpitsat pieniksi paloiksi kattilaan. Pese sitruuna ja appelsiini huolellisesti ja purista niiden mehu ja raasta kuori kattilaan. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Lisää vesi. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 min. Lisää hillosokeri ja keitä edelleen noin 15 min usein sekoitellen. Hillo on valmista, kun se alkaa soseutua. Kuori vaahto tarvittaessa. Täytä pestyt ja kuumennetut tölkit täyteen ja sulje ilmatiiviisti. Säilytä hillo viileässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Samankaltaisia reseptejä
Arkiruoka
Arkiruoka
Snacksit
Lisuke
Salaatit
Makeiset
Salaatit





































