0 arviota

Savukala-ruisnapit

0 0.0 0 kala, kylmäsavulohi
  • Savukala-ruisnapit

Ainekset

10 annosta
200 g
kylmäsavulohta
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
silputtua tilliä
2 rkl
silputtua aurinkokuivattua tomaattia
Lisäksi
ohuita kuivattuja ruislastuja (esim. ruissipsi)

Ohjeet

Kuutioi lohi hienoksi. Siirrä lohi kulhoon ja mausta se sitruunamehulla. Lisää tilli ja aurinkokuivatut tomaatit. Nosta kullekin ruisnapille vähän lohiseosta juuri ennen tarjoamista, jotta sipsit säilyttävät rapeutensa.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pikku- ja alkuruoat
  • Helpot & nopeat
Ruokatyypit
  • Kalaruoat
Pääruoka-aine
  • Kala

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
3 g
29 g
Proteiinia
3 g
33 g
Rasvaa
3 g
34 g
Kuitua
1 g
8 g
Energiaa kJ
232
2317
Energiaa kcal
55
554
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit