Rosmariiniteeleivät

Ainekset

MääräAinesosa
100 g(1 pussi) perunasosejauhetta
2 3/10 dltäysjyvävehnäjauhoja
1 tlkuivattua rosmariinia
2 tlleivinjauhetta
1 dljuustoraastetta
1 dljuoksevaa margariinia
1 kpl(200 g) kermaviiliä

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä