Rieskapitsat

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (260 g) pieniä ohrarieskoja |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| sokeria | |
| 50 g | ohuita salamiviipaleita |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 tl | pitsamaustetta |
| 2 dl | emmentaljuustoraastetta |
| Pinnalle | |
|---|---|
| rucolaa | |
- 1.
Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.
Rieskapitsat
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (260 g) pieniä ohrarieskoja |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| sokeria | |
| 50 g | ohuita salamiviipaleita |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 tl | pitsamaustetta |
| 2 dl | emmentaljuustoraastetta |
Pinnalle | |
| rucolaa | |
Valmistus
- 1
Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























