Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(260 g) pieniä ohrarieskoja
1 kpl(370 g) tomaattimurskaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
sokeria
50 gohuita salamiviipaleita
1 kplpunainen paprika
1 tlpitsamaustetta
2 dlemmentaljuustoraastetta

Pinnalle

rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä