Raikas alkusalaatti
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 100 g | salaattiseosta |
| 150 g | vihreitä ja tummia viinirypäleitä |
| 1 kpl | (125 g) minimozzarellapalloja |
| 1/2 kpl | kurkkua |
| Sitruskastike | |
|---|---|
| 1 1/2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | vettä |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
- 1.
Jaa salaattiseos lautasille. Huuhtele ja puolita rypäleet. Puolita juustopallot. Paloittele kurkku. Nostele ainekset lautasille. Sekoita kastikkeen ainekset ja jaa annosten päälle.
Raikas alkusalaatti
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | salaattiseosta |
| 150 g | vihreitä ja tummia viinirypäleitä |
| 1 kpl | (125 g) minimozzarellapalloja |
| 1/2 kpl | kurkkua |
Sitruskastike | |
| 1 1/2 rkl | sitruunamehua |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | vettä |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Jaa salaattiseos lautasille. Huuhtele ja puolita rypäleet. Puolita juustopallot. Paloittele kurkku. Nostele ainekset lautasille. Sekoita kastikkeen ainekset ja jaa annosten päälle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























