Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuririsotto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kauniin punaiseen risottoon raastetaan punajuurta. Risotto sopii syötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi paistetun kanan tai halloumijuuston kanssa. Koristele ja raikasta annos rucolalla.

Ainekset

300 g
Punajuurta
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä
2 1/2 dl
Risottoriisiä
1 dl
Valkoviiniä tai omenamehua
6 dl
Kasvislientä
3 rkl
Parmesaanijuustoa
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää punajuuret ja sipulit. Anna hautua 5 minuuttia välillä sekoittaen.

300 g
Punajuurta
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Oliiviöljyä
2

Lisää riisi, kääntele hetken aikaa ja lisää viini tai mehu. Anna nesteen imeytyä ja lisää kasvislientä hiljalleen aina, kun neste on imeytynyt. Hauduta risotto kypsäksi.

2 1/2 dl
Risottoriisiä
1 dl
Valkoviiniä tai omenamehua
6 dl
Kasvislientä
3

Lisää joukkoon parmesaaniraaste. Koristele rucolalla

3 rkl
Parmesaanijuustoa
Rucolaa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 26.12.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.