2 arviota

Punajuuri-sillikaviaari

2 5.0 0 punajuuri, silli
  • Punajuuri-sillikaviaari

Ainekset

7 annosta
2
matjessillifileetä
2
kovaksi keitettyä kananmunaa
1
sipuli
2
etikkapunajuurta
1 prk
(120 g) smetanaa
1 dl
kermaviiliä tai vaahdotettua kuohukermaa
3 rkl
hienonnettua tilliä
1 rkl
sinappia
ripaus
sokeria
ripaus
rouhittua valkopippuria

Ohjeet

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin. Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli. Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pienen pieniksi paloiksi. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.Sekoita smetana, kermaviili tai vaahdotettu kerma, tilli, sinappi ja mausteet. Sekoita smetanaseos silliseokseen. Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Tarjoile ruisleivän tai limpun päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine
  • Kala

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
13 g
89 g
Proteiinia
10 g
69 g
Rasvaa
17 g
119 g
Kuitua
0 g
3 g
Energiaa kJ
1 014
7101
Energiaa kcal
242
1697
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit