Pistaasipähkinäpallot

Arvostele resepti
15 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 1/2 dlkuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dlmanteleita
2 dltomusokeria
2 rklkylmää vettä

Kuorrutukseen

50 gtummaa suklaata

Lisäksi

konvehtivuokia

Valmistus

  1. Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.
    1

    Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.

  2. Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.
    2

    Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.

  3. Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.
    3

    Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Kylmää vettä, Konvehtivuokia .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä