Pinaattiletut kalatahnalla

Arvostele resepti
25 Kappaletta

Muskottipähkinällä maustettujen pinaattilettujen kanssa maistuu kalatahna.

Ainekset

MääräAinesosa
4 dlmaitoa
2 kplkananmunaa
2 - 2 1/2 dlvehnäjauhoja
1 tlsuolaa
1/2 tlmuskottipähkinää
150 ghienonnettua, keitettyä pinaattia
margariinia paistamiseen

Lisäksi:

2 kplkananmunaa
1 kplanjovista
1 dlruokakermaa
ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa kaikki aineet sekaisin ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista ohukaiset molemmilta puolilta vaaleanruskeiksi. Jos lettuja on vaikea kääntää, lisää hiukan jauhoja.

    MääräAinesosa
    4 dlmaitoa
    2 kplkananmunaa
    150 ghienonnettua, keitettyä pinaattia
    1/2 tlmuskottipähkinää
    1 tlsuolaa
    2 - 2 1/2 dlvehnäjauhoja
    margariinia paistamiseen
  2. 2

    Tarjoa lisänä kalatahnaa. Murskaa syvällä lautasella haarukalla kovaksi keitetyt kananmunat ja valutetut anjovikset. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnettu ruohosipuli.

    MääräAinesosa
    2 kplkananmunaa
    1 kplanjovista
    1 dlruokakermaa
    ruohosipulia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
26.8.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä