Pinaatti-fetapasta

arvosana5/5

(1)arvio
2 Annosta

30 min

Pinaatin ja fetan yhdistelmä on taatusti herkullinen ja täyttävä! Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva pasta on pöydässä vajaassa puolessa tunnissa.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gpennepastaa

Pinaatti-fetakastike

pala purjoa
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rkloliiviöljyä
75 gpakastepinaattia
1 dlkermaa
75 - 100 gfetajuustoa

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    MääräAinesosa
    200 gpennepastaa
  2. 2

    Halkaise ja huuhtele purjo. Suikaloi ohuiksi ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä.

    MääräAinesosa
    pala purjoa
    1 kplvalkosipulinkynsi
    1 rkloliiviöljyä
  3. 3

    Lisää joukkoon pinaatti ja kerma. Keitä muutama minuutti.

    MääräAinesosa
    1 dlkermaa
    75 gpakastepinaattia
  4. 4

    Ripottele puolet pilkotusta fetasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille ja lusikoi kastiketta päälle. Murenna päälle loppu fetajuusto.

    MääräAinesosa
    75 - 100 gfetajuustoa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Pala purjoa, Valkosipulinkynsi, 75 g Pakastepinaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä