
Peruna-tonnikalapannari
Ainekset
Valmistus
Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pizzamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Hienonna ruohosipuli. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste pois. Levitä tonnikala ja ruohosipuli pannarin pinnalle.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
338
1414
8,0 g
2,8 g
42,3 g
7,3 g
1,7 g
22,0 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli