Peruna-tonnikalapannari

Peruna-tonnikalapannari

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Herkullinen peruna-tonnikalapannari valmistuu vähällä vaivalla yksinkertaisista aineksista. Tähän reseptiin voit hyödyntää edellisenä päivänä keitetyt perunat. Nauti sellaisenaan tai vaikka salaatin kanssa.

Ainekset

8 dl
maitoa
4 kpl
kananmunaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 kpl
kalaliemikuutio
1 tl
suolatonta pizzamaustetta
1/2 tl
suolaa
2 kpl
perunaa
2 dl
juustoraastetta
210 g
(2 prk, á 150/105 g) tonnikalapaloja
1/2 kpl
ruukku ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita maito, munat ja jauhot. Lisää hienoksi murennettu kalaliemikuutio, pizzamauste ja suola. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

8 dl
maitoa
4 kpl
kananmunaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 kpl
kalaliemikuutio
1 tl
suolatonta pizzamaustetta
1/2 tl
suolaa
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipellille. Kuori ja raasta perunat. Hienonna ruohosipuli. Levitä peruna- ja juustoraaste taikinan päälle. Valuta tonnikalasta neste pois. Levitä tonnikala ja ruohosipuli pannarin pinnalle.

2 kpl
perunaa
1/2 kpl
ruukku ruohosipulia
2 dl
juustoraastetta
210 g
(2 prk, á 150/105 g) tonnikalapaloja
3

Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.7.2018
|
Muokattu: 18.8.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

338

1414

8,0 g

2,8 g

42,3 g

7,3 g

1,7 g

22,0 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli