Papu-perunasalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (400/265 g) ruskeita papuja |
| 6 kpl | keitettyä perunaa |
| 1 kpl | omena |
| pala purjoa | |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| 1 tl | yrttisuolaa |
| 1 tl | timjamia |
| nippu persiljaa |
- 1.
Huuhtele ja valuta pavut huolellisesti. Kuori jäähtyneet perunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Pese ja leikkaa omenat, purjo ja punasipuli viipaleiksi. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja mausteista kastike. Nostele ainekset kulhoon ja valuta kastiketta päälle. Anna hetken aikaa maustua viileässä. Hienonna tarjoiltaessa pinnalle persiljaa.
Papu-perunasalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (400/265 g) ruskeita papuja |
| 6 kpl | keitettyä perunaa |
| 1 kpl | omena |
| pala purjoa | |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | sitruunanmehua |
| 1 tl | yrttisuolaa |
| 1 tl | timjamia |
| nippu persiljaa |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja valuta pavut huolellisesti. Kuori jäähtyneet perunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Pese ja leikkaa omenat, purjo ja punasipuli viipaleiksi. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja mausteista kastike. Nostele ainekset kulhoon ja valuta kastiketta päälle. Anna hetken aikaa maustua viileässä. Hienonna tarjoiltaessa pinnalle persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























