Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-minestronekeitto ja pistoutahna

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Palsternakka
3 kpl
Porkkanaa
1 1/2 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
(à n. 400 g) säilöttyjä papuja tai kikherneitä
1 dl
Pienikuviollista pastaa
Rouhittua mustapippuria

Pistou

1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa
1/2 dl
Kuorittuja manteleita
1/2 dl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi sipuli, palsternakka ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kasvikset, liemikuutio ja suola. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää valutetut säilykepavut ja pasta. Keitä vielä 10–15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.Valmista keiton kypsyessä pistou. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Siirrä ne tehosilppuriin. Lisää suola, revityt basilikanlehdet ja mantelit. Pyöräytä karkeaksi. Lisää öljy ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa pistou-keiton kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.9.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.