Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenapannarimuffinit

timer-icon60 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Herkullisen pulleat omenapannarimuffinit valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoile lämpiminä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
3 dl
Maitoa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
1 tl
Jauhettua kardemummaa
Suolaa
4 rkl
Juoksevaa margariinia tai voita

Lisäksi

2 kpl
Omenaa
1 rkl
Juoksevaa margariinia tai voita
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa maito ja kananmunat ja vatkaa joukkoon kuivat aineet. Anna taikinan turvota puolisen tuntia viileässä. Valuta muffinivuokiin hieman rasvasulaa. Jaa taikinaseos vuokiin. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Pannarit kohoavat huomattavasti uunissa, mutta laskevat uunista otettua. Pese ja kuutioi omenat. Paista omenakuutioita pannulla kevyesti rasvassa. Lisää joukkoon ripaus kanelia. Nosta omenaseosta muffinien laskeneeseen koloon ja tarjoa lämpiminä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.