Omenapannarimuffinit

Arvostele resepti
12 Kappaletta

60 min

Herkullisen pulleat omenapannarimuffinit valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoile lämpiminä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkananmunaa
3 dlmaitoa
3 dlvehnäjauhoja
2 rklsokeria
1 tljauhettua kardemummaa
suolaa
4 rkljuoksevaa margariinia tai voita

Lisäksi

2 kplomenaa
1 rkljuoksevaa margariinia tai voita
kanelia

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Sekoita kulhossa maito ja kananmunat ja vatkaa joukkoon kuivat aineet. Anna taikinan turvota puolisen tuntia viileässä.

    MääräAinesosa
    3 dlmaitoa
    4 kplkananmunaa
    3 dlvehnäjauhoja
    2 rklsokeria
    1 tljauhettua kardemummaa
    suolaa
  2. 2

    Valuta muffinivuokiin hieman rasvasulaa. Jaa taikinaseos vuokiin. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Pannarit kohoavat huomattavasti uunissa, mutta laskevat uunista otettua.

    MääräAinesosa
    4 rkljuoksevaa margariinia tai voita
  3. 3

    Pese ja kuutioi omenat. Paista omenakuutioita pannulla kevyesti rasvassa. Lisää joukkoon ripaus kanelia. Nosta omenaseosta muffinien laskeneeseen koloon ja tarjoa lämpiminä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

    MääräAinesosa
    kanelia
    1 rkljuoksevaa margariinia tai voita
    2 kplomenaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä