Mustikkasiirappi jäätelölle

Arvostele resepti
7 Annosta

15 min

Tarjoile mustikkasiirappi jälkiruokakastikkeena esimerkiksi jäätelön kanssa. Siirappi sopii myös juomien maustajaksi tai puuron joukkoon. Siirappi säilyy jääkaapissa parisen viikkoa.

Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
200 gpakastemustikoita
1 dlvettä
3 dlsokeria

Valmistus

  1. 1

    Mittaa mustikat, vesi ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen, kunnes seos hieman sakenee. Siivilöi ja valuta desinfioituun lasipulloon. Anna jäähtyä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä