Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mokkapalatorttu

timer-icon60 min
Fork and knife
11 Annosta
Fork and knife
11 Annosta
Miksei klassikkoherkkua laittaisi rullalle ja väliin ihanaa täytettä? Voi juku!

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Perunajauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta

Täyte ja kuorrutus

3 rkl
Kuumaa vahvaa kahvia
25 g
Sulatettua margariinia
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 1/2 dl
Tomusokeria
2 tl
Vaniljasokeria
200 g
Tuorejuustoa
Nonparelleja koristeluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita munavaahtoon.

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Perunajauhoja
2

Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 7–8 minuuttia.

3

Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irroita leivinpaperi.

4

Sekoita kahvista, margariinista, siivilöidystä kaakaojauheesta, tomu- ja vaniljasokerista kuorrutus.

3 rkl
Kuumaa vahvaa kahvia
25 g
Sulatettua margariinia
2 1/2 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
5

Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1 dl kuorrutusta. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle.

200 g
Tuorejuustoa
6

Levitä tortun päälle loppu kuorrute ja ripottele pinnalle nonparelleja.

Nonparelleja koristeluun
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.