Manteli-suklaatorttu

Nappaa talteen!
Tummaa suklaata sisältävä manteli-suklaatorttu on tyylikäs jälkiruoka vaikkapa joulun ajan juhlapöytään. Tarjoa suklaatorttu jäätelön tai kermavaahdon sekä kahvin tai teen kera.
| 100 g | tummaa suklaata |
| 150 g | margariinia |
| 2 1/2 dl | sokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 3/4 dl | kaakaojauhetta |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | kuorittuja manteleita |
- 1.
Sulata suklaa. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja rouhi mantelit. Siivilöi jauhoseos rasvaseokseen. Lisää suklaa ja mantelirouhe. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halk. 24 cm) ja valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kera.
Manteli-suklaatorttu
Tummaa suklaata sisältävä manteli-suklaatorttu on tyylikäs jälkiruoka vaikkapa joulun ajan juhlapöytään. Tarjoa suklaatorttu jäätelön tai kermavaahdon sekä kahvin tai teen kera.
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | tummaa suklaata |
| 150 g | margariinia |
| 2 1/2 dl | sokeria |
| 3 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 3/4 dl | kaakaojauhetta |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | kuorittuja manteleita |
Valmistus
- 1
Sulata suklaa. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja rouhi mantelit. Siivilöi jauhoseos rasvaseokseen. Lisää suklaa ja mantelirouhe. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halk. 24 cm) ja valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























