Manteli-suklaatorttu

Tummaa suklaata sisältävä manteli-suklaatorttu on tyylikäs jälkiruoka vaikkapa joulun ajan juhlapöytään. Tarjoa suklaatorttu jäätelön tai kermavaahdon sekä kahvin tai teen kera.

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
100 gtummaa suklaata
150 gmargariinia
2 1/2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
2 dlvehnäjauhoja
3/4 dlkaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta
1 dlkuorittuja manteleita

Valmistus

  1. 1

    Sulata suklaa. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja rouhi mantelit. Siivilöi jauhoseos rasvaseokseen. Lisää suklaa ja mantelirouhe. Voitele ja jauhota kakkuvuoka (halk. 24 cm) ja valuta taikina vuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä