Mango-kookosvanukas

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kpltuoretta mangoa tai 1 prk säilykemangoa

Kookoskiisseli

1 kpl(400 g) kookosmaitoa
3/4 dlsokeria
2 kplkananmunan keltuaista
2 rklmaissitärkkelysjauhoja
1 tlvaniljasokeria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kattilassa kookosmaito, sokeri, keltuaiset ja maissitärkkelysjauhot. Kuumenna sekoittaen, kunnes vanukas kiehahtaa ja saostuu. Nosta kattila syrjään ja mausta vaniljasokerilla. Kaada vanukas tarjoiluastioihin. Peitä kelmulla ja siirrä jääkaappiin muutamaksi tunniksi. Kuori mango ja viipaloi vanukkaiden päälle.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä