Makea taatelileipä

Nappaa talteen!
| 5 dl | maitoa, vettä tai kotijuuston heraa |
| 1 dl | siirappia |
| 2 dl | ruisrouhetta |
| 1 dl | auringonkukansiemeniä |
| 1 dl | kaljamaltaita |
| 4 dl | grahamjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | hienonnettuja pehmeitä taateleita |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Sekoita kulhossa neste ja siirappi keskenään. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää sekoittaen nesteeseen. Kaada puuromainen seos voideltuun suorakaiteen muotoiseen 1, 5 litran uunivuokaan. Paista leipää 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Nosta leipä jäähtymään ritilälle ja kumoa hetken päästä. Tarjoile leipä seuraavana päivänä, esim. juustojen seurana.
Makea taatelileipä
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 5 dl | maitoa, vettä tai kotijuuston heraa |
| 1 dl | siirappia |
| 2 dl | ruisrouhetta |
| 1 dl | auringonkukansiemeniä |
| 1 dl | kaljamaltaita |
| 4 dl | grahamjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | hienonnettuja pehmeitä taateleita |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Sekoita kulhossa neste ja siirappi keskenään. Sekoita loput aineet keskenään ja lisää sekoittaen nesteeseen. Kaada puuromainen seos voideltuun suorakaiteen muotoiseen 1, 5 litran uunivuokaan. Paista leipää 175 asteessa noin 1 1/2 tuntia. Nosta leipä jäähtymään ritilälle ja kumoa hetken päästä. Tarjoile leipä seuraavana päivänä, esim. juustojen seurana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























