Helppo lohiseljanka

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 glohifileetä
pala purjoa
2 kplvalkosipulinkynttä
2 kplporkkanaa
2 kpllehtisellerinvartta
1 rkloliiviöljyä
1 kpltomaattimurskaa (400 g)
8 dlkalalientä
2 kpllaakerinlehteä
1/2 tlsuolaa
1 tltimjamia
2 rklsitruunamehua
1 kplmaustekurkku

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohi kuutioiksi. Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet, viipaloi porkkanat ja lehtisellerit. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, ja keitä vielä noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon lohikuutiot, sitruunamehu ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kuutioitu kurkku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 10.11.2025

Samankaltaisia reseptejä