0 arviota

Lindströmin kebakot

0 0,0 0
  • Lindströmin kebakot

Ainekset

4 annosta
400 g
naudan paistijauhelihaa
1
sipuli
2 tl
öljyä
1
keitetty peruna
150 g
kokonaisia etikkapunajuuria
1
maustekurkku
1
kananmuna
1 tl
suolaa
ripaus
rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se pannulla öljyssä. Kaada sipuli kulhoon ja raasta joukkoon peruna, punajuuret ja maustekurkku.Sekoita joukkoon jauheliha, kananmuna ja mausteet. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja kiinteäksi mureketaikinaksi.Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tankoja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai, kunnes kepakot ovat kypsiä. Nosta uunista ja työnnä lämpimiin kepakkoihin puiset varrastikut. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
7 g
28 g
Proteiinia
51 g
205 g
Rasvaa
45 g
179 g
Kuitua
2 g
7 g
Energiaa kJ
2 651
10604
Energiaa kcal
634
2534
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Ladataan kommentointia...

Kokeile myös

Uusimmat reseptit