0 arviota

Lanttulaatikko

0 0,0 1 laatikko, lanttu
  • Lanttulaatikko

Ainekset

8 annosta
1 kg
pakastelanttusosetta tai vastaava määrä tuoretta kuorittua lanttua kuutioituna
2 dl
kuohu- tai kevytkermaa
2 - 2,5 rkl
korppujauhoja
0,5 dl
siirappia
0,5 tl
suolaa
inkivääriä
valkopippuria
muskottia
1 - 2 kpl
kananmunaa
Pinnalle:
margariini- tai voinokareita
korppujauhoja
siirappia

Ohjeet

Sulata valmis pakastelanttusose tai jos käytät tuoretta lanttua, keitä lanttukuutiot kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja soseuta lantut. Sekoita soseeseen kerma, korppujauhot, siirappi, mausteet ja kananmunat. Kaada seos voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan. Kuvioi pinta ja lisää pinnalle korppujauhoja ja rasvaa nokareina ja lopuksi siirappi raitoina. Paista 175 asteessa noin 1-1 ½ tuntia.

Reseptitiedot
Ruokalajit
  • Lisäkkeet
Pääruoka-aine
  • Kasvikset

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
17 g
135 g
Proteiinia
3 g
25 g
Rasvaa
14 g
114 g
Kuitua
2 g
19 g
Energiaa kJ
870
6957
Energiaa kcal
208
1663
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit