Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin peruna-porkkanasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Uusia perunoita
1 kpl
Nippu uusia porkkanoita
2 kpl
Punasipulia
1/2 kpl
Sitruunaa
50 g
Rucolaa

Kastike:

3 kpl
Murskattua valkosipulinkynttä
3 rkl
Öljyä
2 rkl
Hunajaa
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese perunat ja puolita suurimmat. Puhdista porkkanat ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Kuori ja leikkaa punasipulit neljään osaan. Pese sitruunanpuolikas huolella ja leikkaa reiluiksi lohkoiksi. Kaada kasvispalat leivinpaperin päälle pellille. Sekoita kastike ja valuta käännellen kasvispalojen joukkoon. Kypsennä uunin alatasolla 200 °C:ssa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Anna jäähtyä muutama minuutti. Levitä rucola tarjoiluvadille. Kaada kasvisseos päälle. Tarjoa lämpimänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 4.7.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.