0 arviota

Kylmäsavulohi-paprikahyrrät

0 0,0 0 kylmäsavulohi, paprika
  • Kylmäsavulohi-paprikahyrrät

Ainekset

20 kappaletta
2
punaista paprikaa
2
keltaista paprikaa
1
vihreä paprika
300 g
kylmäsavulohta viipaleina
Täyte:
1
punasipuli
0,5
ruukku basilikaa
1 rkl
kapriksia
1 rkl
pinjansiemeniä
200 g
maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikat neljään osaan, poista siemenkodat. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa uunissa, kunnes paprikoiden kuori mustuu ja halkeilee. Pakkaa paprikat muovipussiin, jäähdytä ja kuori ne. Kuori ja hienonna punasipuli pieneksi täytettä varten. Hienonna basilika. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Aseta kylmäsavulohiviipaleet limittäin työlaudalle kelmun päälle. Levitä päälle täytettä. Aseta paprikat vieri viereen päällimmäiseksi. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Pakasta noin tunti. Leikkaa puolikohmeisena viipaleiksi.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine
  • Kala

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Kappale
Resepti
Hiilihydraatteja
2 g
44 g
Proteiinia
4 g
77 g
Rasvaa
3 g
68 g
Kuitua
1 g
17 g
Energiaa kJ
229
4579
Energiaa kcal
55
1094
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit