Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kulkurin pastakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Lihapullat:

350 g
Paistijauhelihaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Kananmunaa
Valkopippuria
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa

Kastike:

2 rkl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Margariinia
1 dl
Vettä
1/2 kpl
Lihaliemikuutio
3 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Kermaa
1/2 tl
Oreganoa
Sokeria
Rouhittua musta- tai valkopippuria

Lisäksi:

Keitettyä makaronia tai nauhapastaa

Koristeluun:

Silputtua tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane korppujauhot veteen ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Sekoita keskenään kuoritut ja silputut sipulit sekä muut lihapullien ainekset ja muotoile taikinasta kostutetuin käsin pieniä pyöryköitä. Paista pyörykät pannulla kypsiksi.

1/2 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
350 g
Paistijauhelihaa
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Suolaa
Valkopippuria
2

Valmista kastike ruskistamalla vehnäjauhoja rasvassa pannulla. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja tomaattisose. Anna kiehahtaa ja lisää kerma. Mausta.

2 rkl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Margariinia
1 dl
Vettä
1/2 kpl
Lihaliemikuutio
3 rkl
Tomaattipyreetä
1/2 dl
Kermaa
Rouhittua musta- tai valkopippuria
Sokeria
3

Tarjoile keitetyn makaronin kanssa persiljasilpulla koristettuna.

Keitettyä makaronia tai nauhapastaa
Silputtua tuoretta persiljaa
Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.12.2004
|
Muokattu: 6.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.