0 arviota

Kukkakaali-pekonisalaatti

0 0.0 0 kukkakaali, pekoni, salaatti, sianliha
  • Kukkakaali-pekonisalaatti

Ainekset

4 annosta
1
kukkakaali
1 paketti
(140 g) fileepekonia
1
ruukku jääsalaattia
0,5 dl
paahdettuja auringonkukansiemeniä
Sitruunavinegretti
2 rkl
sitruunamehua
0,5 dl
oliiviöljyä
1 tl
juoksevaa hunajaa
ripaus
rouhittua mustapippuria
ripaus
suolaa

Ohjeet

Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä kukkakaali lähes kypsäksi ja pidä lämpimänä kannen alla. Silppua pekoni ja ruskista se pannussa omassa rasvassaan. Huuhtele salaatti tarvittaessa. Annostele vadille salaattia ja höyrytettyä kukkakaalia. Ripottele päälle rapea pekoni ja paahdetut auringonkukansiemenet. Yhdistä vinegretin ainekset ja valuta se salaatin päälle.

Reseptitiedot
Ruokavalio
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Munaton
Ruokalajit
  • Pääruoat
Ruokatyypit
  • Salaatit
Pääruoka-aine
  • Sianliha

Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintoaineet
Annos
Resepti
Hiilihydraatteja
8 g
31 g
Proteiinia
12 g
50 g
Rasvaa
24 g
98 g
Kuitua
6 g
23 g
Energiaa kJ
1 261
5043
Energiaa kcal
301
1205
Testattu toimivaksi
Lisää Foodien ostoslistalle
Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Ladataan kommentointia...

Uusimmat reseptit