Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaali-pekonikeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista kukkakaalikeitto tuoreista kasviksista sekä maustetusta ruokakermasta. Pekoni antaa keitolle lisää tekstuuria sekä makua.

Ainekset

1 kpl
Iso kukkakaali
2 kpl
Perunaa
8 dl
Vähäsuolaista kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
1 tl
Jauhettua currya
2 1/2 dl
Maustettua ruokakermaa (esim. sipulin- tai juustonmakuista)

Pekoni-persiljasilppu

1 kpl
(170 g) pekonia
1/2 dl
Silputtua persiljaa
Jauhettua paprikaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kukkakaali, poista kanta ja leikkaa kaali pienemmiksi kukinnoiksi. Kuori ja kuutioi perunat. Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää kukkakaali, perunat ja curry. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat pehmeitä.

1 kpl
Iso kukkakaali
2 kpl
Perunaa
1 tl
Jauhettua currya
8 dl
Vähäsuolaista kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
2

Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma. Anna vielä kiehahtaa.

2 1/2 dl
Maustettua ruokakermaa (esim. sipulin- tai juustonmakuista)
3

Kuutoi pekoni pieneksi. Kuumenna pannu ja paista pekonisilppu omassa rasvassaan rapeaksi ja kauniin väriseksi. Siirrä pekoni talouspaperilla vuoratulle lautaselle. Talouspaperi imee pekonista ylimääräisen rasvan pois.

1 kpl
(170 g) pekonia
4

Mausta pekonisilppu persiljalla, paprikalla ja mustapippurilla. Tarjoa keitto pekonisilpun kanssa.

1/2 dl
Silputtua persiljaa
Jauhettua paprikaa
Rouhittua mustapippuria
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.