Kipparin kalavuoka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpakasteseitä
2 rklvehnäjauhoja
250 gkirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
1/2 kplsitruunan mehu
2 dlkevyttä ruokakermaa
1 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua valkopippuria
1 kplnippu tilliä

Valmistus

  1. 1

    Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja esim. raastesalaatin kanssa.Yhteishyvän Ruokalehti 1/05

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä