Kesäkurpitsaohukaiset
16 Kappaletta
|
Nappaa talteen!
| 1 kpl | (n. 300 g) kesäkurpitsa |
| 3 rkl | korppujauhoja |
| 2 dl | maitoa tai vettä |
| 2 kpl | munaa |
| 1 dl | vehnäjauhoja |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 rkl | (tuoretta kirveliä tai 1 tl kuivattua) |
| Paistamiseen: | |
|---|---|
| öljyä | |
- 1.
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta korppujauhot kulhoon turpoamaan nesteen kanssa. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot, sekä öljy. Mausta suolalla ja kirvelillä. Paista letut miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.
Kesäkurpitsaohukaiset
arvosana5/5
16 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (n. 300 g) kesäkurpitsa |
| 3 rkl | korppujauhoja |
| 2 dl | maitoa tai vettä |
| 2 kpl | munaa |
| 1 dl | vehnäjauhoja |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| 2 rkl | (tuoretta kirveliä tai 1 tl kuivattua) |
Paistamiseen: | |
| öljyä | |
Valmistus
- 1
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Nosta korppujauhot kulhoon turpoamaan nesteen kanssa. Lisää kesäkurpitsaraaste, munat, vehnäjauhot, sekä öljy. Mausta suolalla ja kirvelillä. Paista letut miedolla lämmöllä ohukaispannulla. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























