Kesäinen makaronijauhelihapata

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
350 gpaistijauhelihaa
puolikas keskikokoista kesäkurpitsaa
1 dlpakastesipulia
3 rklöljyä
400 gtomaattimurskaa
1 kpllihaliemikuutio
2 kplvalkosipulinkynttä murskattuna
3 dlvettä
2 dlmakaronia
1/2 tlsuolaa
1/2 tloreganoa

Valmistus

  1. 1

    Kuullota öljyssä jauheliha, paloiteltu kesäkurpitsa ja sipulikuutiot. Lisää loput aineista ja anna padan kiehua hiljalleen noin 5-8 minuutin ajan, kunnes makaronit ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä