Katkarapu-avokadopasta

Katkarapu-avokadopasta

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

180 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja
250 g
fettuccine -tuorepinaattipastaa
100 g
purjoa
1 rkl
oliiviöljyä
150 g
ranskankermaa
1 dl
juustoraastetta
1 kpl
avokado
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
hienonnettua tilliä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa hitaasti pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise purjopala ja huuhtele huolella. Viipaloi purjo ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon ranskankerma ja juustoraaste. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti miedolla lämmöllä.Lisää joukkoon valutetut katkaravut ja kuumenna kastike. Keitä tuorepasta toisessa kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan.Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmälihat kuorista ja paloittele. Pirskota avokadopalojen joukkoon sitruunamehu estämään tummumista. Lisää avokadot katkarapukastikkeen joukkoon tillin kanssa. Mausta kastike ja nauti heti pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.10.2018
|
Muokattu: 23.7.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

596

2495

28,3 g

11,7 g

58,7 g

3,7 g

5,7 g

22,7 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Juustoraastetta,

1 dl Hienonnettua tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli